Ανάληψη επιστημονικής διεύθυνσης του Κοινωνικού Ιατρείου Μυτιλήνης από τον αγγειοχειρουργό κ. Γεώργιο Κούστα MD, Ph.D

Εγκαίνια του "Κοινωνικού Ιατρείου" της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιληνης

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του “Κοινωνικού Ιατρείου” της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιληνης.

Η κορδέλα κόπηκε από τον Διευθυντή της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής και των Κλινικών «Διαβητικό Πόδι» του Ιατρικού Αθηνών, κ. Κούστα Σ. Γεώργιο, MD, Ph.D, T.F. Harvard Medical School, ο οποίος ανέλαβε και την «επιστημονική διεύθυνση» του «Κοινωνικού Ιατρείου» της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης.

Ενημερωτική ομιλία για την «πρόληψη των διαβητικών ελκών»

Ενημερωτική ομιλία του Αγγειοχειρουργού κου Κούστα Γ., MD, Ph.D, στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για την «πρόληψη των διαβητικών ελκών» στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης.

Ο Αγγειοχειρουργός κ. Κούστας, MD, Ph.D, ανέλαβε την «επιστημονική διεύθυνση» του «Κοινωνικού Ιατρείου» της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης.

Η εξειδικευμένη Ποδίατρος, κα. Αφροδίτη Κότσιφα του τμήματος «Ιατρική Περιποίηση του διαβητικού ποδιού με Laser”, της Κλινικής «Διαβητικό Πόδι», περιποιήθηκε τα προβλήματα των διαβητικών ποδιών των νοσηλευόμενων με τις καινούργιες, πρωτοπόρες τεχνικές, πλήρως αποστειρωμένα.
Η ειδική νοσηλεύτρια της «Αγγειοχειρουργικής Κλινικής», κα. Νάσια Καυγά, συνέβαλε στην διευκόλυνση του «Ιατρικού Έργου».
Ο συνεργάτης της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής, κ. Ευσταθίου Ευάγγελος, μερίμνησε για την άψογη κλινική εξέταση των νοσηλευόμενων.